Omnia sponsort SpecialGolf

Mensen met een beperking opleiden en laten genieten van de sport Golf

featured-image
Gepubliceerd op: 3/12/2022

Al lange tijd ken ik Wim Jansen. Dat gaat terug naar de tijd dat ik accountmanager bij KPN was en Wim manager bij de Kamer van Koophandel in Eindhoven. Wim is inmiddels gepensioneerd, maar weet niet van stilzitten. Wim is een fervent golfer en zijn club is Burggolf in ‘s-Hertogenbosch/Haverleij.
Vorig jaar vroeg hij mij of ik SpecialGolf of G-Golf wilde sponsoren. “G-Golf? Ja, gehandicapten golf. Mensen met een beperking ook laten genieten van de sport golf”. Aangezien ik bij meerdere instellingen Gehandicapten-Zorg diverse projecten doe/heb gedaan was ik snel verkocht. Bij met name Cello heb ik al meerdere malen samen kunnen werken in projecten met mensen met een beperking. Dit is altijd erg dankbaar en telkens laten ze mij verbazen. Laten de G-Golf deelnemers nu allen bij Cello wonen.

Inmiddels zijn de corona-beperkingen niet meer van toepassing, waardoor er dit jaar diverse events gepland staan. Zelf een Special Olympics, waar het team van G-Golf ook aan mee gaat doen. Prachtig om dit initiatief te steunen… en ondertussen op alle jasjes van de deelnemers en begeleiding te staan. Klik hier voor meer info

blog-icon
featured-image
featured-image
featured-image
blog-icon
featured-image
featured-image
blog-icon
featured-blog