Programma-management ICT bij ZGEM

Samen met de ICT-partners en de ZGEM-organisatie slim realiseren van de noodzakelijke ICT-projecten in de juiste prioriteit

featured-image
Gepubliceerd op: 4/1/2024

Zorggroep Elde Maasduinen (ZGEM) is voor mij een relatie die ik al ken vanaf 2009. Ik help de organisatie met adviezen, aanbestedingen en projectimplementaties op het gebied van ICT technologie, processen en organisatie. Van de start van de automatisering, Citrix, netwerking, datacenter, telecom, connectiviteit, mobiel tenzij, zorgdomotica, SD-WAN, ICT-beleidsplanning, IAM, MDM, M365 werkplekconcept, VerSaaSen en verClouden,…
Sinds begin 2023 zijn er veel ICT-projecten, die onderling veel afhankelijkheid met elkaar hebben. Naast de realisatie van de diverse projecten, zet ik me ook in als programmamanager ICT-projecten om de samenhang en volgorde slim te organiseren: samen met de ICT-partners en de ZGEM ICT-organisatie.

blog-icon
featured-image
featured-image
featured-image
blog-icon
featured-image
featured-image
blog-icon
featured-blog